Na faalauiloa aloaia le poloketi a Adabia ia Mati 25, 2019

I le aso 25 o Mati, na asiasi atu ai Mr. Pramod, o le ulu o le faʻatauga a le Uae Azabia Petroleum Company (ADNOC) ma le Mr. Hossam, le ulu o le Quality of ARCHIRODON, i le Western delegation e suʻesuʻe ma asiasi i le poloketi a Adabia.

O Mr. Liang Guihua, le taitaifono o le CEPAI Group, na taʻitaʻia le au fefaʻatauaʻiga i fafo e faʻafeiloaʻi atu ia Mr. Pramod ma Mr. Hossam, ma faʻafeiloaʻi atu ia i latou i auiliiliga le talafaasolopito o le atinaʻeina o le kamupani, le foia o faafitauli faʻapitoa i le gaosiga. o oloa gaosi masini suauu ma le fou a le kamupani ma le R & D gafatia. O le autu autu o le vaega a Mr Pramod o le muaʻi asiasia o poloaiga a le 588 polo valves (6a) o loʻo aʻafia i le poloketi Adabia, ma faʻamaonia le gafatia o le kamupani i le gaosiga, pulea lelei ma tiliva i le taimi.

Ina ua uma ona faitau pepa, asiasi i le nofoaga o le gaosiga, malamalama i le faiga pulea lelei ma fesootaiga i luga o le nofoaga, matou te talisapaia autasi le malosi faatekinolosi ma le fua o le gaosiga o masini suauu a le vaega CEPAI. Na latou fai mai o la latou asiasiga e matua aoga, lea o le a le gata fesoasoani i le faʻamaeʻaina lelei o le poloketi a Adabia, ae faʻamalosia malosi foi le galulue faʻatasi ma fefaʻatauaʻiga i le va o itu e lua.

1

Taimi fa'asalalau: Sep-18-2020