O lo'o fa'agasolo le galuega a Babu i le aso 28 o Mati, 2019

I le aso 28 o Mati, Mr. Wael ma Mr. Thomas, e toʻalua taʻitaʻi o le poloketi a le Uae Azabia Petroleum Company (ADNOC), ma Mr. Li Jiqing, o le ulu o le faʻatauga o le lalolagi o China Petroleum Engineering and Construction Co., LTD.(CPECC), na sau i le kamupani e fefaʻasoaaʻi manatu ma taʻitaʻia galuega e fesoʻotaʻi ma le poloketi Babu.Na talia fiafia e le Fa’atonu Kong o le Matagaluega o Fefa’atauaiga a le kamupani le auvalaaulia o lo’o malaga mamao mai.

I lenei vaitau, o le faatonu Kong ma isi sui o le vaega o galuega faatino faailoa atu le alualu i luma o Babu galuega faatino i auiliiliga i tagata faatau ma toe fafagaina faafitauli o loo i ai i le faagasologa o le gaosiga. faagasologa atoa tumau i le 12 aoauli, o le tagata faatau mulimuli i le tulaga lelei o oloa, faaooina atu, ma le malosi o le kamupani le faamautinoaga atoa, ma faailoa atu e faatuina sootaga umi o le galulue faatasi, saili atinae masani.

I le avea ai o se tagata poto faapitoa i fofo o le vai, o le asiasiga a Mr. Li ma lana aumalaga ua atagia ai le tele o le gaosiga o oloa ma tulaga lelei o le CEPAI i totonu o pisinisi, faapea foi ma le malosi o le CEPAI i le maketi o fefaatauaiga i le lumanai. tausisi i le "lelei o le ola o le atinaʻe, taʻutaʻua o le aʻa o le atinaʻeina o le CEPAI" filosofia pisinisi, lelei oloa lelei, e aumai ai tagata faʻatau oloa lelei ma auaunaga.

1
2
3
4

Taimi meli: Sep-18-2020