Malamalama e uiga i laau Kerisimasi ma ulu vaieli

O vaieli suauʻu e vili i totonu o faʻatanoa i lalo o le eleele e suʻe ai le suauʻu suauʻu mo le faʻaaogaina pisinisi.O le pito i luga o se vaieli suauu e taʻua o le vaieli, o le vaega lea e oʻo atu ai le vaieli i luga ma mafai ona pamuina i fafo.O le ulu o le vaieli e aofia ai vaega eseese e pei o le atigipusa (o le fa'alava o le vaieli), o le mea e fa'afefe ai le sasaina (e pulea ai le tafe o le suauu), ma lelaau Kerisimasi(se fesoʻotaʻiga o alatoto ma mea faʻapipiʻi e faʻaogaina e faʻatonutonu ai le tafe o le suauʻu mai le vaieli).

Laau-Kerisimasi-ma-Ulo-Ulo
Laau-Kerisimasi-ma-Ulo-Ulo

O lelaau Kerisimasio se vaega taua o le vaieli o le suauu aua e pulea le tafe o le suauu mai le vaieli ma fesoasoani e faatumauina le mamafa i totonu o le faatanoa.E masani lava ona faia i le uamea ma e aofia ai valve, spools, ma mea faʻapipiʻi e faʻaaogaina e faʻatonutonu ai le tafe o le suauu, fetuunai le mamafa, ma mataʻituina le gaioiga o le vaieli.O le laau Kerisimasi o loʻo faʻapipiʻiina foi ma mea saogalemu, e pei o faʻalavelave faʻafuaseʻi tapuni valves, lea e mafai ona faʻaaogaina e taofi ai le tafe o le suauʻu pe a tupu se faʻalavelave faʻafuaseʻi.O le mamanu ma le faʻatulagaina o se laau Kerisimasi e mafai ona fesuisuiaʻi e faʻatatau i manaoga faʻapitoa. o le vaieli ma le faatanoa.Mo se faʻataʻitaʻiga, o se laau Kerisimasi mo se vaieli i fafo e mafai ona ese le mamanu mai le tasi mo se vaieli faʻavae.E le gata i lea, o le laau Kerisimasi e mafai ona faʻapipiʻiina i tekinolosi e pei o le masini ma le mataʻituina mamao, lea e mafai ai ona sili atu le lelei ma le saogalemu o gaioiga.

O le faagasologa o le viliina o se vaieli e aofia ai le tele o vaega, e aofia ai le saunia o le nofoaga, viliina o le vaieli, pusa ma le sima, ma le faamaeaina o le vaieli. galuega vili.

O le viliina o le vaieli e aofia ai le fa'aogaina o se vili e su'e ai le palapala ma o'o atu ai i le fa'avae o le suau'u.O lo'o fa'apipi'i se vili i le pito o le manoa vili, lea e fa'ata'amilo e fai ai le pu.O le vai vili, e ta'ua fo'i o le palapala, e tafe i lalo o le manoa vili ma tua i luga le fa'alava (o le avanoa i le va o le paipa vili ma le puipui o le vaieli) e fa'alili ma fa'aulu ai le vili, aveese mea tipi, ma fa'amaumau le mamafa i totonu o le vaieli. .O le taimi lava e viliina ai le vaieli i le loloto o lo'o mana'omia, ona faia loa lea o le fa'amea ma le sima.O le pusa o se paipa u'amea e tu'u i totonu o le vaieli e fa'amalosia ma puipuia ai le pa'u o le pu.Ona pamu lea o le sima i totonu o le fata i le va o le pusa ma le vaieli e taofia ai le tafe atu o vai ma le kesi i le va o mea eseese.

O le vaega mulimuli o le viliina o se suauʻu, o le faamaeʻaina lea o le vaieli, lea e aofia ai le faapipiiina o mea e manaʻomia mo le gaosiga, e pei o le laau Kerisimasi, ma fesoʻotaʻi le vaieli i fale gaosi oloa.Ua sauni le vaieli e gaosia ai le suauu ma le kesi.

O laasaga autu ia e aofia ai i le viliina o se vaieli suauʻu, ae o le faagasologa e mafai ona sili atu ona lavelave ma faʻapitoa e fuafua i tulaga patino o le faatanoa ma le vaieli.

I se aotelega, o lelaau Kerisimasiose vaega taua o se vaieli suau'u ma e iai sona sao taua ile la'uina ma felauaiga ole suau'u.


Taimi meli: Feb-07-2023