Mati 8, 2017 Bestway oilfield Inc

Fa'afeiloa'i alofa Mr.Gus.Dwairy, le faauluuluga o le BESTWAY OILFIELD INC., US, na ta'ita'ia se aumalaga e asiasi i le CEPAI.

I le aso 8 o Mati, 2017, na malaga mai ai le ulu o le BESTWAY OILFIELD INC., Mr.Gus Dwairy, Mr.Ronny.Dwairy ma Mr.Li Lianggen i Cepai mo se asiasiga ma suʻesuʻega e talanoaina ai le faʻatonuga o mea tau masini suauu i le 2017.

1
2

I le 2017, na fuga uma pisinisi masini suauʻu.Ina ua mae'a le Fa'amanatuga o le Tausaga Fou a Saina, na fa'atupula'ia le aofa'i o fa'atau oloa i totonu ma fafo.O la matou kamupani na faʻateleina taumafaiga faʻafaigaluegaina ma faʻafaigaluegaina se numera tele o gaosiga faʻapitoa faʻapitoa, lea na faʻavaeina se faavae mautu mo le lelei ma le aofaʻi faʻamaonia le tuʻuina atu o poloaiga i le 2017.

Bestway Oilfield Inc. o le Iunaite Setete ua faia se suʻesuʻega faʻapitoa i le gaosiga, suʻega, mea faʻapipiʻi ma le gaosiga o siosiomaga o la matou kamupani. Sa latou taumafai foi e maua nisi faʻamatalaga mo le malamalama i le faiga o faiga lelei a le matou kamupani.Na latou fa'afetai tele i le gafatia o le gaosiga ma le tulaga tau pulega a le matou kamupani.Na latou fa’aalia lo latou talitonuga i oloa o lo o tu’uina atu e Cepai, ma ua latou naunau ai e fa’aopoopo atili atu o latou oka ia Cepai.

Matou te naunau e faia nisi taumafaiga i le 2017 ma faʻatau atu i se maualuga fou!


Taimi meli: Nov-10-2020