Faʻafeiloaʻi faʻafeiloaʻi Mr. Paul Wang, Taitaifono o le C&W International Fabricators o le Iunaite Setete e asiasi i la matou kamupani, ma avatu le taʻitaʻiga i la matou galuega.

I le 9:00 i le taeao o Mati 7th, Paul Wang, Taitaifono o C&W International Fabricators o le Iunaite Setete, faatasi ai ma Zhong Cheng, pule o le lala o Shanghai, na latou o mai ai i le Cepai Group mo se asiasiga ma suesuega.O le susuga ia Liang Guihua, o le Taitaifono o le Vaega a Cepai, na malaga faatasi ma ia ma le naunautai.

Talu mai le 2017, ua toe faʻaleleia le maketi o masini suauʻu i totonu o le atunuʻu ma faavaomalo, ma ua faʻateleina foi le manaʻoga mo masini suauʻu i totonu o le atunuʻu, valve ma mea faʻapitoa i maketi i fafo, lea na aumaia ai foi le Cepai Group e faʻafeiloaʻi avanoa fou ma luitau.

O le avanoa o loʻo taoto i le faʻateleina o poloaiga, ae o le luʻitau o loʻo taoto i le manaʻoga e faʻaleleia pea le malosi atoatoa o le kamupani ina ia mafai ai ona faʻafetaui le suiga o manaʻoga maketi.

Taitaifono Wang, faʻatasi ma le au faʻapitoa, tulaga lelei ma le gaosiga o le aufaigaluega a le Cepai Group, na asiasi atu ma le faʻaeteete ma asiasia le faagasologa atoa mai mea mataʻutia i le maeʻa, vevela vevela, faʻapotopotoga ma asiasiga. le faagasologa o le gaosiga ina ia mautinoa 100% fua faatatau agavaa o oloa ma mea faaopoopo.

Sa fiafia ma faamalieina le Taitaifono Wang i le faagasologa atoa o asiasiga.Na ia fa'alagolago atoatoa i le gaosiga o le gaosiga a Cepai ma le fa'amautinoaga lelei, ma fa'aalia lona naunau e fa'avae se faigapa'aga umi ma i matou.O Cepai o le a avea foi ma aisa i luga o le keke ma le auai i le kamupani C&W!


Taimi fa'asalalau: Sep-18-2020